OFFER: 160€ 100€/night for 2 from 31/08 to 13/09!
ελ | en | fr | it | de

Διαδρομές & Μονοπάτια Πεζοπορίας

Η Σέριφος με την αυθεντική κυκλαδίτικη γοητεία της, ξεχωρίζει για τις 72 μαγευτικές παραλίες της και για την γραφική της χώρα, μία από τις πιο όμορφες του νησιωτικού συμπλέγματος των Κυκλάδων.

Δεν θα γνωρίσετε όμως πραγματικά το νησί, αν δεν περπατήσετε στα μονοπάτια που το διατρέχουν απ'άκρη σ'άκρη. Κάποια λιθόστρωτα, άλλα σε έδαφος τραχύ και βραχώδες και άλλα που περνούν από καταπράσινα λιβάδια και πανέμορφες ρεματιές.

Σ'αυτές τις συναρπαστικές διαδρομές, θα συναντήσετε ορεινά χωριά, εγκαταλελειμμένους οικισμούς, μεταλλευτικές στοές, ξωκλήσια και κελιά (μικρά αγροτικά κτίσματα) που θα σας αποκαλύψουν την μοναδική λαϊκή αρχιτεκτονική, την πλούσια ιστορία και το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος της Σερίφου.

Εκείνο όμως που θα καταπλήξει τους περιηγητές και τους φίλους της πεζοπορίας και της εξερεύνησης, είναι η κατάληξη των πιο πολλών μονοπατιών. Μαγευτικοί ορμίσκοι και αμμουδερές παραλίες σας προσκαλούν να βουτήξετε στα κρυστάλλινα νερά τους και να αφήσετε πίσω σας την ένταση και τους εξοντωτικούς ρυθμούς των μεγαλουπόλεων και της σύγχρονης ζωής.